۱۰ مهارت کلیدی که یک طراح وبسایت باید بداند
صنعت توسعه و طراحی وبسایت هر روز در حالا پیشرفت میباشد و به دلایل مشخصی هر روز به سرعت رشد آن افزوده میشود.
زیاد شدن تعداد شرکتها و کمپانی هایی که کسب و کارشان را به اینترنت گسترش دادهاند باعث شده میباشد تقاضا برای طراحی وبسایت همیشه وجود داشته باشد اگر شما یادگیری طراحی وبسایت را تازه آغاز کرده اید و یا یک توسعه دهنده وبسایت هستید، برای موفقیت در این صنعت به مجموعه ای از مهارت های کلیدی نیاز دارید.
۱.HTML
داشتن مهارت و تسلط به زبان نشانه گذاری html همیشه بخش مهمی از فرایند طراحی وبسایت بوده میباشد. به عبارت دیگر میتوان گفت نقطه ورود بسیاری به صنعت طراحی وبسایت یادگیری زبان html بوده میباشد. در نهایت html پایه و اساس طراحی یک وبسایت محسوب میشود.
این زبان یکی از مهم ترین و نخستین زبانهای میباشد که یک طراح وبسایت میبایست آن را یاد گیرد حتی اگر از سیستم های مدیریت محتوا و ویرایشگر های آماده استفاده میکنید، دانستن این زبان خالی از لطف نیست و به شما یاری میکند بر روی این ابزار ها کنترل بیشتری داشته و از نحوه عملکرد آنان آگاه باشید. امروزه هر کسی که در صنعت طراحی وبسایت کار حرفه ای انجام میدهد، با زبان html آشنا بوده و حتی اگر از این زبان بصورت حرفه ای استفاده نکند، حتما دانش پایه ای از آن خواهد داشت.
۲.CSS
در حالی که از html برای ساختمان و اسکلت بندی یک وبسایت استفاده میشود. از زبان CSS برای قشنگ سازی و طراحی نمای یک وبسایت استفاده میکنیم. از این رو زبان CSS هم یکی از مهم ترین زبان هایی میباشد که طراحان وبسایت میبایست به آن مسلط باشند. CSS یکی از مهارت های ضروری و لازم برای طراحان و توسعه دهندگان front-end میباشد.
اگرچه یادگیری این زبان برای توسعه دهندگان back-end می تواند مفید باشد اما آنچنان که تسلط به آن برای توسعه دهندگان front-end اهمیت دارد برای توسعه دهندگان back-end مهم نیست.
توسعه دهندگانی که به CSS مسلط هستند قادر خواهند بود وبسایت ها و برنامه هایی با طراحی بهتر و جذابتر درست کردن کنند در بسیاری از موارد یادگیری HTML و CSS در کنار یکدیگر انجام میشود. زیرا این زبان ها مکمل همدیگر بوده و استفاده از آن ها در نهایت منجر به طراحی صفحه ای قشنگ و کارا خواهد شد.
۳.حس طراحی
داشتن حس پسندیده طراحی برای طراحان حرفه ای ( افرادی که بیش وارد بخش طراحی می شوند) از اهمیت ویژه ای برخوردار میباشد. این خیلی فراتر از دانستن ساده استفاده از چندین رنگ در کنار همدیگر است. شما میبایست دانش کافی از عنصرهای طراحی، اصول طراحی پایه، اصول تایپوگرافی، نحوه استفاده از تصاویر و غیره را داشته باشید.
میبایست درک کافی از نحوه ارتباط کاربران با طراحی وبسایت را داشته باشید. در این گونه میتوانید یک طرح جذاب را برای یک سایت خلق نمایید.
در حالی که داشتن مهارت های طراحی اصلا چیز بدی نیست، حرفه ای هایی که بیش بر روی توسعه وبسایت تمرکز دارند ضروری نیست این مهارتها را داشته باشند. البته اگر شما به عنوان یک فریلنسر و به تنهایی کار می نمایید و پایان جنبه های مختلف وبسایت بوسیله خودتان طراحی میشود، میبایست دانش خوبی از طراحی داشته باشید.
۴.JavaScript و Ajax
جاوا اسکریپت یک عنصر تعاملی مهم برای یک وبسایت محسوب میشود و توسعهدهندگان وب پیش از هر چیزی میبایست دانش کافی از آن داشته باشد. از این زبان به خصوص در وقت تعامل بین html و css در موقع طراحی سه لایه وب استفاده میشود.
طراحان وب ضروری نیست این زبان را یاد بگیرند (مگر در مواردی که بخواهند در بخش توسعه دهندگان front-end کار کنند) و در بیش موارد دانش پایه از این زبان برای آنان کافی میباشد. توسعهدهندگان وبسایت حتما میبایست این زبان را یاد بگیرند چرا که امروزه نقش مهمی در همه وبسایت ها ایفا میکند.
۵.PHP و ASP.NET
برنامه نویسی صفحات وب شما را ملزم میکند که حداقل یک یا دو زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید. زبانهای زیادی برای برنامه نویسی سمت سرور یک وبسایت استفاده میشود. ولی من در تیتر این پاراگراف از محبوب ترین زبان ها استفاده نموده ام. PHP یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی وبسایت میباشد که به دلیل سورس باز بودنش توانسته بخش بزرگی از بازار را به دست آورد.
این زبان دارای جامعه بزرگی از برنامه نویسان میباشد در اینترنت منابع بسیاری را میتوان برای یادگیری زبان php به دست آورد. طراحان وب نیاز به یادگیری زبان های برنامه نویسی ندارند ولی توسعه دهندگان وب حداقل میبایست بر یک زبان سمت سرور مسلط باشند.
ASP.NET هم محصول شرکت مایکروسافت میباشد این تکنولوژی از زبان سی شارپ برای برای برنامه نویسی سمت سرور استفاده میکند. مزیت استفاد از ASP.NET پشتیبانی همه جانبه مایکروسافت (غول نرم افزای جهان) از آن است.
۶.پشتیبانی از موبایل
در دنیای امروز وب،از انواع مختلفی از دستگاه ها و صفحه نمایش هایی با اندازه های متفاوت استفاده میشود . به همین دلیل، سایت ها میبایست بتوانند از طیف وسیعی از دستگاه های کاربر با با استفاده از طراحی واکنش گرا پشتیبانی کنند .
توانایی طراحی وبسایت هایی که در دستگاه های مختلف به خوبی نمایش داده شوند و هم چنین توانایی نوشتن کوئری های media در زبان CSS برای درست کردن وبسایت های واکنش گرای حرفه ای زیاد مهم میباشد. پشتیبانی از موبایل فراتر از طراحی وبسایتهای واکنش گراست.
اگر بتوانید اپلیکیشن های موبایل را توسعه بدهید ، مخصوصا آنهایی که با وبسایت ها ارتباط برقرار می کنند . به طور فزاینده ای دنیای تلفن همراه ما زیاد جذاب کرده اید.
۷.مهارت های خدمات مشتری
در حالی که مهارت های خدمات مشتری یک مهارت فنی نیست، داشتن مهارت های پسندیده خدمات مشتری یک عنصر کلیدی درحرفه ی طراحی وبسایت محسوب می شود. اگر شما برای یک سازمان کار میکنید و یا به عنوان یک فریلنسرآزاد مستقلا عمل میکنید، میبایست با افراد ارتباط برقرار نمایید ، ایده های طراحی را ارائه بدهید و روابط را مدیریت نمایید.
مهارت های عالی خدمات مشتری به شما در همه این موارد یاری میکند. بله، شما به مهارت های فنی حرفه ای حتما نیاز دارید، ولی حتی برترین طراحان و توسعه دهندگام وب هم در صورتی که نتوانند راه حل مناسبی را به مشتریان خود ارائه دهند، شکست خواهند خورد.
۸.جستجوگرها
بهینه سازی برای موتور های جستجو و یا SEO، برای هر کسی که وب سایتی را درست کردن میکند، مفید میباشد. عوامل بیشماری وجود دارد که بر رتبه بندی وبسایت در موتور های جستجو تاثیر می گذارد، از محتوای یک وبسایت گرفته تا لینک های ورودی به آن وبسایت، سرعت دانلود و عملکرد آن و هم چنین قابلیت دستیابی به آن در تلفن همراه و .. همه و همه بر روی سئو تاثیر گذار هستند.
طراح وب میبایست به همه ی این موارد توجه داشته باشد و وبسایت را طوری طراحی بکند که برای موتورهای جستجو جذاب تر باشد .طراحان و توسعه دهندگان وب اگر حداقل اصول SEO را بدانند رزومه ی مطلوب تری خواهند داشت.
۹.مدیریت وب سرور
دانستن حداقلی در مورد وب سروری که وبسایت شما بر روی آن در حالا اجرا میباشد، می تواند به شما در حل مشکلات احتمالی یاری بکند . اکثر طراحان وب احساس می کنند که می توانند سرور را نادیده بگیرند، ولی اگر بدانید که چطور یک سرور به درخواست های ارسالی جواب میدهد، میتوانید یک وبسایت بهتر و با عمکردی بالاتر طراحی نمایید .
طراحان وب ضروری نیست بدانند که چطور یک سرور را مدیریت کنند ولی می توانند از دانستن چیزهای ساده بهره مند شوند تا بتوانند به طور مؤثرتر با مدیران سرور ارتباط برقرار کنند. ولی توسعه دهندگان وب میبایست بیش در مورد سرور یاد بگیرند تا بتوانند اسکریپت ها و برنامه های خود را عیب یابی کنند.
۱۰.مدیریت پروژه
مدیریت پروژه یک مهارت شغلی حیاتی در هر صنعتی میباشد و طراحی وب از این مورد استثناء نیست. مهارت های مدیریت پروژه به شما یاری میکند تا یک پروژه را در مسیر مناسبی حفظ نمایید و مطمئن بشوید که پروژه موفق میشود. اینکار باعث می شود مدیری که با آن کار میکنید عاشق شما شود.
طراحان و توسعه دهندگان وب هر دو از دانستن مدیریت پروژه سود می برند.چه شما در یک سازمان آژانس کار می کنید و یا به عنوان یک طراح وب مستقل، توانایی مدیریت پروژه یک مهارت زیاد مفید میباشد.
———————————————-
مطالب مرتبط:
- حذف آیکون IGTV از اپلیکیشن اینستاگرام
- مایکروسافت برچسب Edge Beta را از نام مرورگر اج حذف کرد
- سئو چگونه می تواند بر بهتر شدن رتبه ی وبسایت تاثیر گذار باشد؟
- اپل و مایکروسافت بر صدر شاخص ۵۰۰ شرکت برتر آمریکا
- اهداف سئو چیست ؟
- احتمالا قیمت حافظههای ناند در سال ۲۰۲۰ با افزایشی ۴۰ درصدی مواجه شود
- اهمیت بازاریابی آنلاین در دنیای امروز
- کشف قدیمیترین ماده روی زمین با عمری فراتر از کهکشان راه شیری
- محافظ گوشی که باکتریها را میکشد
- طراحی سایت – سئو سایت – پشتیبانی سایت